Kongsberg Startup

Hjem / Kongsberg Startup

En kreativ møteplass for idéhavere, gründere og små bedrifter

Kongsberg Startup er et coworking space med arbeidsplasser og tilbud om forretningsutvikling for gründere, idéhavere og små bedrifter som har nye idéer og ambisjoner om vekst. Kongsberg Startup tilbyr to ulike pakker for gründere og små bedrifter som ønsker å sitte samlokalisert i et kreativt innovasjonsmiljø og som trenger bistand på veien mot videre vekst. 

Coworking space
Kontor- og arbeidsplass for gründere og små bedrifter med tilgang til felles aktiviteter og mulighet for bistand innen forretningsutvikling. Fra 990,- i mnd. (ekskl. mva).

Vi tilbyr

 • Kontor- og arbeidsplass i et nytt og åpent innovasjonsfellesskap
 • Støtte og veiledning fra erfaren forretningsutvikler ved behov
 • Et kreativt miljø med delingskultur for gründere og små bedrifter
 • Rådgivning fra etablererveileder ved behov
 • Internett, printer, møterom, kaffemaskin og kjøkken
 • Faglige og sosiale arrangement

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Vidar Solli

 • 971 24 699
 • vidar.solli@k-i.no
 • Innovasjonsloftet ligger på Vestsida i Kongsberg med Krona som nærmeste nabo.

  Kirkegata 4
  3616, Kongsberg, Norge

 

Gründere og idéhavere som holder til på Kongsberg Startup

LifeTools

Morten Hope
post@lifetools.no | 900 98 289

LifeTools utvikler kommunikasjonsløsninger for å gi mennesker med spesielle behov større frihet, livsutfoldelse og økt livsglede.

 

Tema Innovasjon AS

Tor Magnus Anfinsen
tma@temainnovasjon.no | 993 91 037

Tema Innovasjon jobber med innovasjon og salg av produkter og tjenester innen data, foto og rådgivning.

Studio Malina

Justyna Hapeta
justyna@studiomalina.pl | 486 80 030

Studio Malina er et selskap som tilbyr designerinteriør. Selskapet jobber sammen en rekke europeiske designere for å tilby bra design til overkommelige priser. I tillegg tilbyr de rådgivning og konsulenttjenester innen interiør, design og lyssetting. 

BeautyLAB

Lise Kristin Hjermundrud
lise.hjermundrud@gmail.com

BeautyLAB skal ha fokus på personlig stil og styling. Gründeren bak selskapet jobber nå med å utvikle BeautyLAB-konseptet. Det ses blant annet på hvordan teknologi, spesielt augmented reality, kan implementeres inn i forretningsidéen.

Sofitech Kommunikasjon

Astri Berdal
astrid@sofitech.no | 454 02 439

Sofitech Kommunikasjon hjelper deg med å få kundene «inn døren» og tilbyr metoder for å optimalisere salgsprosessen ved hjelp av innholdsmarkedsføring, email og eksponering via Google, sosiale medier og andre kanaler. 

IoT labs

Paul-Egil Eidem
eidem@iot-labs.no | 922 31 129

IoT labs driver med programvareutvikling – alt fra fra sky til embedded device. Selskapet har lang erfaring med elektronikkutvikling og produksjon av elektronikk. De jobber spesielt mye med distribuerte systemer og radio- og power line kommunikasjon. IoT labs jobber mål- og framtidsrettet med evnen til å tilpasse seg raskt.

Ejector

Morten Revill
morten@ejector.no | 416 37 272

Ejector AS er stiftet av Morten Revill og Jørgen Haarstad for å utvikle og tilby en sikrere stikkontakt og multiplugg, tilpasset det moderne samfunn og bruksmønster, spesielt å trygge lading av mobiltelefoner, nettbrett osv. Ejector utvikler for tiden et slikt, patentsøkt produkt, Ejectorbox, samt appen CoolFrog, som vokter enhetene dine natt og dag med tanke på overoppheting og brannsikkerhet.

Software Engineer

Christoffer Korvald
korvald@gmail.com | 984 81 438

Christoffer Korvald leverer tjenester innenfor programvareutvikling med fokus på web baserte løsninger og apps. Klikk her for mer info. 

Ebranding

Nickolas Eek
nickolas@ebranding.no | 970 89 705

Ebranding.no jobber for å gjøre markedsføringen målbar for lokale bedrifter. Hva må du bruke for å skaffe en ny kunde/klient og hva er de verdt for din virksomhet? Gjør "kostnaden" rundt markedsføring om til kalkulerte investeringer.

SWT Siw Torsteinsen

Siw Torsteinsen
siw.torsteinsen@gmail.com | 930 85 036

Tilbyr tjenester innen markedsrådgivning for små virksomheter. Rådgivning i hvordan profilere sin virksomhet, og samtidig bygge omdømme. SWT tilbyr konkret rådgivning i hvordan optimalisere sin profilering i sosiale medier, men også hjelp til å utforme en helhetlig markedsføring for virksomheten gjennom markedsplan & strategi. Fungerer gjerne som en sparringspartner ved markedsarbeid.

Totum Momentum

Laila Thorsen
laila@totum.no

Totum Momentum er en innovativ startupbedrift med globale ambisjoner som skaper nettplattformer for mennesker som ønsker å ha det bra! Vi lanserer først en tosidig markedsplass for hjelpetjenester hvor søkere finner hjelpen de trenger når de trenger det og hjelpere får et booking-, betaling- og promoteringssystem. Så lanserer vi en endringsportal for individuell utvikling; hjelp til endring, mestring eller livsdesign for optimalisering av helse, relasjonskompetanse, arbeidstrivsel, tidrikhet, økonomi og selvrealisering.

Moose Technology AS

Lasse Hertel
lasse.hertel@moosetech.no

Moose Technology AS leverer kunnskapsbaserte tjenester innen utvikling av elektronikk. Alt fra systemarbeid med teoretiske studier til detaljert design, samt igangkjøring av produksjon og produksjonsstøtte.  Moose Technology driver også med etablering av ny virksomhet innen nisjeområder.

SupporterShoppen

Thomas Gulliksen
thomas@profileringsportalen.no

Supportershoppen tilbyr kostnadsfrie nettbutikker til klubber, foreninger og lag der de får solgt og distribuert klubbtøyet sitt på en enkel måte.